Iti dai seama ca balconul este singura solutie. Acest spatiu devenit loc de fumat, camara pentru muraturi si zacusca, spatiu in care lucrurile pe care nu le mai folosesti sunt lasate sa moara.

A trecut Craciunul, a trecut si revelionul si pe la boboteaza te gandesti ca ar cam fi cazul sa strangi bradul. Anul acesta ai preferat sa-ti cumperi brad artificial pentru ca este reutilizabil, economisesti timp, este mai usor de intretinut s.a. Dai jos decoratiunile, scoti crengutele din plastic, pui totul in cutia in care a venit bradul si apoi observi ca ai ramas cu o cutie mare in mijlocul living-ului. Unde o pui? Nu ai mai avut aceasta problema pentru ca pana acum ai cumparat brazi naturali din piata si tot ce ramanea in urma era o cutie de pantofi cu decoratiunile si cel mult niste pini pe jos. Incerci intr-un dulap, dar nu ai loc destul pentru ca, nu-i asa, si hainele de-abia incap. Iti dai seama ca balconul este singura solutie. Acest spatiu devenit loc de fumat, camara pentru muraturi si zacusca, spatiu in care lucrurile pe care nu le mai folosesti sunt lasate sa moara.

Spatiile de depozitare sunt aspecte pe care multi le lasa intr-un plan secund atunci cand vine vorba de amenajarea sau achizitionarea unei locuinte, dar sunt la fel de importante ca design-ul mesei din living sau a canapelei din camera de zi. Revenind la bradul de Craciun, atunci cand analizezi optiunile de depozitare ale unei locuinte iti poti pune o intrebare: “Unde pun bradul de Craciun in cele 11 luni ale anului cand nu-l folosesc?”