Atelier Loft COPYRIGHT 2016. All rights reserved.

Servicii

Servicii 1

Hello! Atelier Loft este un studio de arhitectura si design. Serviciile pe care le oferim parcurg pasii necesari pentru a ajunge la proiecte si solutii creative, rezultate din experienta noastra si comunicarea cu clientii nostri. Fiecare propunere, fiecare gest grafic sau arhitectural, vine ca o solutie pentru rezolvarea unor provocari.

Design interior locuinte

Designul interior al unei locuinte cuprinde o serie de servicii care au ca rezultat un proiect coerent, original si personalizat fiind o consecinta a dialogului intre echipa noastra si clienti.

design interior spatii horeca

Stabilim intalniri, prezentari, totul pentru o intelegere cat mai buna a brand-ului si a business-ului pentru care realizam proiectul. Astfel, designul interior va fi o reflexie a caracterului si a calitatii businessului, o alta ramura a brandului ce poate deveni si un element de marketing.

Design grafic & identitati vizuale

Stilul vizual al unui business este esential. Branding, logo-uri, grafica pentru web si print, toate aceste elemente trebuie sa reflecte calitatile afacerii, iar propunerile noastre grafice vin ca o solutie in rezolvarea acestor aspecte.

Vizualizare 3D

Simularile 3D pe care le realizam pentru proiectele de arhitectura si design interior devin suportul necesar in discutiile si prezentarile noastre cu clientii.

Design Interior Spatii de lucru & Birou

Biroul si spatiul de lucru sunt medii in care ne petrecem o buna parte din timp. Noi aducem perspective creative si solutii noi spatiilor de lucru prin abordarea estetica si functionala pe care studioul nostru o implementeaza.

Arhitectura

Locuinte, cladiri de birouri, spatii publice si alte categorii. Este ceea ce facem zi de zi, de la idee si concept pana la asistenta la implementare. Ne ocupam si de documentatiile necesare proiectelor noastre.

Standuri Expo

Pentru unele companii realizarea unui stand expozitional este esentiala. Realizam design-uri pentru standuri ce pot fi utilizate la diverse targuri sau expozitii, pentru expunerea de produse sau pentru a utiliza standul ca un pretext pentru a interactiona cu publicul. Compozitia standurilor pe care le propunem pentru clientii nostri raspunde intotdeauna la cerintele functionale ale companiei si in acelasi timp ajuta la diferentierea din punct de vedere vizual in cadrul unei expozitii sau a unui targ.

Servicii 2